Biografi

Hvem er Desert Track?

Desert Track er et velspillende countryband fra Østjylland. Vi har et bredt repertoire og en storslået LIVE performance. Desert Track spiller hovedsagligt New Country, men vi spiller også de gode “gamle” kendte numre.

Bandet har eksisteret siden 1993 og har høstet stor erfaring gennem årene på de danske spillesteder.

Desert Track har også en CD på markedet, der har fået mange gode anmeldelser. Hovedvægten på denne cd er lagt på egne numre, og derefter krydret lidt med mere kendte numre inden for country musikken.

“Desert Track er et LIVE orkester, der leverer varen på bedste mulige måde”.

 

Desert Track spiller ikke kun til countryarrangementer.

Musikken kan bruges til alle former for arrangementer.

Desert Track har spillet op til dans mange forskellige steder. f.eks. Bryllupper, 30, 40 og 50 års fødselsdage, firmafester, halbal, events, færgeoverfart, krobal, byfester, markedspladser, derudover naturligvis til countryfestivals, countryarrangamenter, for linedancers og squaredancers.

En plads i USA

Desert Track har været med på 2 Cd’er, der er udgivet af det amerikanske pladeselskab Comstock Records. Den 16/07 1999, opnåede Desert Track en 7. plads med “Goldwing” på top 40 i Nashville.

Frank “Hollywood” Jensen

Forsanger og akustisk guitar

Ordsproget “fræk som en slagterhund” blev til, da jeg blev udlært som slagter. Jeg hverken stikker op for bollemælk eller sætter mit lys under en skæppe. Jeg er sgu´min egen – “sagde hunden”.

Hørt sige på vej til job i Sverige:

Per – “Frank – skal du have en øl med fra tanken, inden vi krydser grænsen til sverige?”

Frank – “Nej tak. For det første drikker jeg ikke, ved du nok – for det andet drikker jeg ikke før klokken 12.30 og for det tredje har jeg allerede fået tre øl i formiddags”

Andre gode citater;

”Jeg har aldrig haft så mange ledninger siden jeg blev trådløs”.

“Er der nogen der har en capo?”

Hvis ikke der er røg på scenen er det en dårlig koncert. Der er først røg nok, når scenen er fyldt med brandfolk (det er kun sket én gang – UPS!).

Frank er et sandt finansielt geni. Han formår i en helt uhørt grad at holde samfundet i gang med sine alternative spekulationer (og investeringer) af husholdningsbudgettet.

I Desert Track: Ansvarlig for afdelingen for fest og farver (helst rød) 

Har spillet i Desert Track i over 25 år.

 

Per Eidnes

Trommer

Mit musikalske liv
Startede med at jeg engang, FOR MANGE år siden i julegave, fik en spilledåse – en med håndtag i toppen. Det kunne man dreje på!! Og hvad skete der… Der kom simpelthen en fantastisk lyd fra den, som jeg aldrig glemmer. Nu var gode råd dyre… – og så var det mine kære forældre havde en del kagedåser, som jeg lånte når de ikke var hjemme. Der kom så de første slag fra mig på rytme-siden. Men det blev opdaget, da der kom en del buler i dåserne. Slut var det for en stund…

Der måtte bare ske noget helt andet! Jeg måtte have mig nogle trommer. Men! – dem ville mine forældre ikke sådan lige give mig… – “DET LARMER!”. Så var det Per måtte tjene sine penge selv som avisbud.

Så blev der råd til det første trommesæt som 14 årig langhåret hvalp. Men der måtte ikke spilles ret meget når ens forældre var hjemme – Men spillet blev der, indtil min far kom hjem fra arbejde og råbte “HOLD HOLD HOLD Mand! Er du gået helt fra forstanden…”. 

Ja! der var nok lidt larm i det… Nå men ellers gik årene med at spille i en del orkestre – pop/Rock – Heavy – country og hvad der ellers bød sig igennem årerne.

Jeg har siden 1993  spillet i Desert Track. – som jeg selv var med til at starte op – Country er bare er så fedt at spille – der er alle slags stilarter som man får lov at røre ved…

Kendetegn:

• Opsætter sine trommer med mikro-præcision (skydelære og vaterpas). Uden Per ville det ikke lyde af noget som helst i Desert Track, det er nemlig ham der tæller for når det er vals. Han kan kun tælle til tre!!!

• Per forstår at afvise alle kurtiserende københavnske kvindfolk med bemærkningen – “A æ fra Jylland a “  –  Den slags kontante afvisninger plejer at virke.

I Desert Track: bla. Økonomichef og booking ansvarlig.

Sammen med Henrik udgør de to nat-chauffør tjansen, et formidabelt driver-team der kæmper sig gennem utallige snestorme…mens de to andre sover trygt….

 

Ander Harfot

Bas & kor

Den musikalske karriere startede i 5. klasse. Vi var fire langhårede drenge der ville lave et rockband  En havde et trommesæt, en kunne soloen til “stærk tobak” og en kunne synge og spille guitar. Dvs valget af bas var ligsom givet på forhånd. Et valg jeg sidenhen aldrig har fortrudt, da det med årene har vist sig at være den bedste plads i et orkester.

Trommeslageren kan man ikke se og han har en masse at slæbe på.

Guitaristen skal kunne en masse soloer og akkorder (og så er de forøvrigt også alt for selvglade).

Mit ego er ikke stort nok til at kunne fylde rollen som forsanger, eller også synger jeg ikke godt nok. Det skal jeg lade være usagt.

Bassisten derimod har kun fire strenge og masser af tid til at kigge på ……. det der nu må være at kigge på….

Jeg har spillet stort set alt lige fra , Big Band, Blues, Skak, Rock, Rock´a´billy, SyrerFussion, Vi-skal-først-lige-ryge-en-fed-Heavy Metal, Klovn, 60´er Rock, Domino, Pop, Folkemusik og selvfølgelig country.

Mener bassen er verdens vigtigste instrument, selv min cykellås er da-Bas-ta. I visse numre kan det dog lyde som om jeg kunne tænke mig at have 6 strenge.

Er ekspert i musikkens stilarter, mener ikke at Britney Spears er country!  (Det gør vi altzå zimpelthen bare ikke)

I Desert Track: Lagermand i DT’s whiskeyafdeling samt ansvarlig for “Fart department”

I  Desert Track er Anders vores super tekniker, uden ham ville der ikke komme noget som helst ud af vores P.A.

“Bare bassen er høj nok , så er alt som det skal være…..”

Henrik Lund Sørensen

Lead guitar & kort

Startede med at spille guitar som 10 årig. Har ind imellem også flirtet med andre genrer end country  – heavy, jazz, pop/rock, klassisk.

Er helt forgabt i sine Hansen guitarer og Bruno UG30 forstærker. Henrik er i den forbindelse flyttet ud i skuret, hvor han sover med sine to Hansen guitarer. Ifølge Joan Ørting, var det den bedste løsning for alle parter.

Har også en pedal-steel guitar, som desværre bliver spillet for lidt på. Har dog fundet ud af, at bruge pedalerne på sin racercykel. Underviser ved Vejle musikskole i guitar og band.

Det er Henrik der er trendsætteren i bandet når det angår musikgrej og telefoner. Henrik har en helt enestående samling af iPhones, iPads og Macbooks…..:-)

Sammen med Per udgør de to nat-chauffør tjansen. Et formidabelt driver-team der kæmper sig gennem utallige snestorme.

I Desert Track: Kreativ rimsmed af guds nåde.

 

 

Booking

Book Desert Track til din næste event eller fest. Live country musik når det er bedst!

Presse

Presseinformationer og billeder
til download i høj opløsning

Se, lyt & bestil

Lyt til vores musik, se videoer fra vores optrædener eller bestil vores CD