Desert Track, presse side

Presse

Pressemeddelse
Cd’en „Transmission High Gear” er fuld af energi. Den er indspillet til det danseglade publikum, og for dem som virkelig nyder godt velspillet country musik. Musikken er sammensat med stor omhu, der er ikke overladt noget til tilfældighederne. Der er ingen tvivl om, at lytterne kan mærke den samme energi på Cd’en, som de oplever, når de ser orkesteret spille live rundt om på spillesteder i Skandinavien. 

Desert Track har igennem flere år været et populært orkester til linedance og country fester. Så nu kan de også få en CD, de kan bruge til deres klubaftener.

Desert Track er blevet godt modtaget på bl.a. P3 og P4 i “Eldorado” af Jørgen De Mylius, og af Hans Otto Bisgaard med “fredag på farten” – Desuden har Desert Track lavet en udsendelse på DK 4 “Live med Desert Track”. Udsendelsen har fået mange gode anmeldelser.

Desert Track er også blevet spillet en del i de danske og udenlandske radio stationer.

Desert Track er et velspillende countryband fra Østjylland. De har et bredt repertoire og en storslået LIVE performance. Desert Track spiller hovedsagligt New Country, men de spiller også de gode “gamle” kendte numre.

Bandet har nu eksisteret i 24 år, og de har høstet stor erfaring gennem årene på de små og store spillesteder i Skandinavien

 

Kontakt:
Per Eidnes

pereidnes@gmail.com eller ring til
Per Eidnes på Tlf. +45 – 61 27 08 30

 

Download pressefotos

Pressefoto1_highres

Klik på billedet for at hente høj opløsning

 

pressefoto2_DT_highres

Klik på billedet for at hente høj opløsning